Korting en andere voordelen voor jouw leden

25 juli 2024

Korting en andere voordelen voor jouw leden

Voor leden van aangesloten verenigingen heeft het Watersportverbond deze zomer een reeks aan kortingen en voordelen op producten die gelieerd zijn aan de watersport. Denk aan korting op het ICP, verzekering, producten in de winkel VandenBerg, de Kanoshop, het Scheepvaartmuseum in Amsterdam enz.

Laat jouw leden vooral meegenieten van deze zomervoordelen! Er komen steeds nieuwe acties bij! Deze delen wij via de Watersportnieuwsbrief, via onze social media kanalen en op onze website. 

Kijk hier voor alle voordelen van dit moment.

 

Leden van andere clubs gastvrij ontvangen op jouw vereniging?

Een van de voordelen die wij als Watersportverbond mogelijk willen maken voor leden is de Gastvrijheidsregeling. Hiermee bied je als vereniging voordeel aan leden van andere verenigingen aangesloten bij het Watersportverbond. Een leuke en sympathieke manier om bij elkaar op bezoek te gaan, te zorgen voor meer passanten en kennis te maken met andere leden.

De regeling gaat vooral om een gastvrij ontvangst bij andere aangesloten verenigingen in de vorm van voordelen, zoals een korting op liggeld, een kopje koffie of het huren van een fiets.   

Er zijn al verenigingen die de Gastvrijheidsregeling aanbieden. Klik hier om te zien welke verenigingen dit zijn en welk aanbod zij hebben.

Wil jij ook de gastvrijheidsregeling aanbieden met jouw vereniging? Vul dan dit formulier in, dan nemen wij dit mee in onze communicatie. Heb je eerst nog vragen? Mail dan met vereniging@watersportverbond.nl.

 

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Verenigingen Recreatie

De partners van het Watersportverbond