Speciale last minute aanbieding HISWA te Water voor leden

27 augustus 2024

Speciale last minute aanbieding HISWA te Water voor leden 

Van woensdag 28 augustus t/m zondag 1 september keert Hiswa te water terug naar de Bataviahaven van Lelystad. Speciaal voor leden van het Watersportverbond zijn honderd kaarten gratis beschikbaar. Wil je aanspraak maken op maximaal twee kaarten? Stuur dan een e-mail naar communicatie@watersportverbond.nl.

Deze editie van de Hiswa te Water liggen er ruim 440 boten klaar voor de bezoekers waaronder de nieuwste modellen zeiljachten, motorboten, sloepen, tenders, consoleboten, RIB’s, houseboten en catamarans. 

 

Lifestyle

Bezoekers van de beurs kunnen bij de entree het Hiswa te Water 2024 Magazine meenemen. In dit 80 pagina’s dikke magazine is ook de beursplattegrond met de exposanten index opgenomen. De beurs heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een ongeëvenaard lifestyle-evenement met alle mooie elementen van het watersportleven. Grote internationale werven hebben Lelystad uitgekozen om hun primeurs voor het eerst aan het publiek te tonen, zoals de Fairline Squadron 58 en de Steeler B50 AquaZen.

 

Internationaal

In deze editie zijn er voor het eerst exposanten uit 17 verschillende landen en van vijf continenten. Van ‘down under’ komen de Riviera Sports Yacht 4600 en de McConaghy MC53 catamaran. Er liggen sportjachten uit Brazilië en de Verenigde Staten. Je vindt er meerdere Aziatische sloepen en de beste boten en jachten uit Europa, zoals uit Italië, Scandinavië, Polen, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. Maar het gros van de 440 getoonde jachten komt uit ons eigen land.

 

Bijzonder

Er zijn bijzondere zeiljacht primeurs van Breehorn, Bestevaer en Jager, nieuwe luxe motorjachten van Holterman, Stratos Yachts, Steeler Yachts, Van der Heijden en Van der Hoven. Er zijn primeurs van Antaris en Interboat en de belangrijkste andere sloepen en tendermerken hebben eveneens een plekje in de Bataviahaven. Opvallend dit jaar is het aantal boten met elektroaandrijving en bootjes die van het onverwoestbare HDPE zijn gemaakt. Alle grote merken buitenboordmotoren hebben een eigen paviljoen waar merkdistributeurs met hun eigen boten aanwezig zijn. Op de kades exposeren de belangrijkste leveranciers van onderdelen, accessoires en watersport gerelateerde diensten.

 

Zalig bij Zilt

Nieuw is het pop-up restaurant Zilt, op de Boulevard bij de VIP entree. Daar kunnen bezoekers en exposanten genieten van gerechten van topchefs en van bijzondere wijnen van Fourcroy. Maar op andere plekken van de beurs zijn ook snacks als frites of kibbeling en broodjes verkrijgbaar. 

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Recreatie

De partners van het Watersportverbond