Save the date! Voor het surffestival The Real Trip in Makkum

22 februari 2024

©Jessie Jansen

Beginnend surfer of ervaren? Save the date! Van 20 t/m 22 september is het surffestival The Real Trip in Makkum

Sinds afgelopen september is The Real Trip terug van weggeweest! Tijdens dit surffestival van 20-22 september  is er van alles te doen voor iedereen die zin heeft om zich een weekend onder te dompelen in de surf lifestyle, ook als je liever niet de plank op gaat. 

Arianne Aukes, professioneel windsurfer over The Real Trip: ‘Het is elk jaar weer een groot, gezellig en leuk evenement op een van de bekendste windsurfspots van Nederland. De wedstrijden zijn laagdrempelig en het is heel leuk om te zien dat er daardoor jong, oud, pro's en  beginners op af komen. Iedereen doet mee om plezier te hebben op het water!’ 

Naast de wedstrijden voor de lange afstands surfers, waar het evenement om bekend staat, zijn er ook weer speciale races voor wing- and windfoilers. Om iedereen kennis te kunnen laten maken met de surfsport en de fun en vrijheid op het water te laten ervaren zijn er lessen, clinics, hapjes & drankjes, meet & greet met de pro’s en een spetterend afsluitingsfeest op de laatste avond. Of je nou starter bent, herintreder, ervaren surfer, of je het een keer wilt proberen, iedereen is welkom van 20 t/m 22 september.

Arrianne Aukes, professioneel windsurfer, over Makkum 

Arrianne Aukes is regelmatig in Makkum te vinden als ze niet in het buitenland zit om windsurf clinics en camps te verzorgen. ‘Makkum is een van de bekendste windsurfspots van Nederland’, vertelt ze.

Dit doet ze trouwens ook elk jaar een weekend in Makkum, voor windsurfers die graag (nog) beter willen leren windsurfen en gewoon een heel gezellig weekend willen hebben met elkaar.

©WALTHER SIKSMA NL FOTOGRAFIE

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Wedstrijdsport zeilen, wind- en kitesurfen

De partners van het Watersportverbond