Doe mee aan Clubloterij voor meer inkomsten voor jouw vereniging

2 mei 2024

Doe mee aan Clubloterij voor meer inkomsten voor jouw vereniging

NOC*NSF heeft de Clubloterij gelanceerd, een initiatief voor en door sportverenigingen om extra inkomsten te genereren. Elke vereniging in Nederland kan meedoen.  Van de inkomsten uit verkochte loten gaat 80% rechtstreeks naar de deelnemende vereniging. Het opgehaalde bedrag kan ingezet worden voor nieuwe materialen, het opleiden van kader en/of het organiseren van activiteiten. 

 

Kant en klaar systeem

Clubloterij biedt een kant-en-klaar systeem waarmee verenigingen de loterij naar eigen inzicht kunnen inrichten, veilig digitale lootjes kunnen verkopen en winnaars kunnen trekken. Het loterijsysteem is bovendien inclusief vergunning en notariële trekking, dat hoeft een vereniging dus niet zelf te regelen. De opbrengst, die kan oplopen tot 2,5 miljoen euro, is volledig voor de breedtesport. Naast een landelijk prijzenpakket, kunnen ook lokale prijzen verloot worden. Er gaat geen geld uit de loterij-opbrengsten naar NOC*NSF.

 

Hoe kan je als vereniging deelnemen?

Meld je aan als contactpersoon voor jouw vereniging door een e-mail te sturen naar support@clublot.nl. Je ontvangt binnen een werkdag een e-mail met persoonlijke activatielink. Klik op de link om je clubpagina te beheren. Voeg bijvoorbeeld je logo en kleuren toe om het nog persoonlijker te maken.

 

Wat levert deelname aan de Clubloterij op?

Door deel te nemen aan de Clubloterij, genereer je op een laagdrempelige manier meer inkomsten voor jouw vereniging. Per verkocht Clublot, € 2.50 per stuk, gaat € 2.00 rechtstreeks naar de vereniging. En als een speler van jouw vereniging een landelijke hoofdprijs wint, ontvangt je vereniging ook nog eens € 10.000!

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Verenigingen

De partners van het Watersportverbond