Clinics en lezingen van de olympische zeilers. Schrijf je nu in!

16 mei 2024

Clinics en lezingen van de olympische zeilers. Schrijf je nu in!

Maar liefst 11 zeilers, kite- en windsurfers vertegenwoordigen deze zomer Nederland op de Olympische Spelen in Parijs. Aan de vooravond van hun vertrek geven zij speciaal voor leden van het Watersportverbond clinics en lezingen tijdens Dutch Water Week, 25 mei t/m 2 juni in Almere. Wil jij de olympische zeilers, kiters en windsurfers ontmoeten? Schrijf je dan nu in! 

Ook de andere leden van TeamAllianz, de nationale selectie van het Watersportverbond, zijn aanwezig tijdens Dutch Water week. Check hieronder wie je waar en wanneer kan ontmoeten.

De olympische zeilers, kite- en windsurfers van TeamAllianz, de nationale selectie van het Watersportverbond

De olympische zeilers, kite- en windsurfers van TeamAllianz, de nationale selectie van het Watersportverbond
Zondag 26 mei

Ontmoet Huig Jan Tak, Max Castelijn en Hidde van der Meer bij de WingXperience en testdagen van Stephan van den Berg

Ontmoet enkele  van de beste IQ foilers van Nederland Huig Jan Tak, Max Casteleijn en Hidde van der Meer (TeamAllianz) tijdens de WingXperience en testdagen van Stephan van den Berg (olympisch kampioen windsurfen 1984). Zij delen hun kennis en geven tips en advies over zowel het windsurfen als het wingfoilen, maar ook over het beste materiaal van dit moment.

Van 10.00-16.00 uur kan je langskomen voor een Meet&Greet, het testen van materiaal én je kan het water op. 

Altijd al eens willen wingfoilen? Volg dan een les van SailToday (met maar liefst 50% korting voor leden van het Watersportverbond). Met een beetje geluk krijg je ook daar tips van de sporters van TeamAllianz

Locatie: Sail-Today, Catamaranstrand Muiderzand

Meld je hier aan voor een clinic Wingfoilen van SailToday (€45,- ipv €89,-)

 

Instapdag WV Randmeer met Duko Bos, Michiel Dam, Zeb van Dorst en William Zielinski 

Kom naar WV Randmeer in Biddinghuizen en maak kennis met verschillende éénpersoons boten zoals de Finn, Solo, Contender, ILCA en de OK jol. Deze boten liggen voor je klaar om het water op te gaan. Geniet van een kop koffie of thee terwijl we je alle ins & outs van het éénpersoons zeilen vertellen.

Onze topzeilers Duko Bos, Michiel Dam, Zeb van Dorst en William Zielinski zijn van 11:00 uur tot 15:00 uur aanwezig om je te helpen en tips te geven. Mis deze kans niet om van de besten te leren en zelf het plezier van éénpersoons zeilen te ervaren!

Meld je hier aan.
Locatie: Strandweg 1, Biddinghuizen

 

Donderdag 30 mei

Lezing met olympische surfers Sara Wennekes en Max Castelein 

In de winkel van VanDenBerg kan je je van 19.30-20.30 uur laten meeslepen in het unieke verhaal van Max Castelein (TeamAllianz) en Sara Wennekes (TeamAllianz en olympiër). Zij vertellen je hun verhaal, de weg naar de Olympische Spelen en wat hun drijft. Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Meld je snel hier aan.
Locatie: Duinhal - Zeeduinweg 576, 1361 BG Almere

 

Vrijdag 31 mei

Lezing met olympische zeilers Annette Duetz en Odile van Aanholt

In de winkel van Sailcenter vertellen 49erFX zeilsters Annette Duetz en Odile van Aanhholt van 19.30 uur- 20.30 uur over hun weg naar de Olympische Spelen in Parijs en wat hen drijft. Er zijn beperkt plekken beschikbaar. Meld je snel hier aan.
Locatie: Marinaweg 16, Almere

 

Meet&Greet olympische zeilers bij Optimist on Tour 

Optimist on Tour bestaat dit jaar 10 jaar en dat vieren wij tijdens de Dutch Water Week in Almere op donderdag 30 mei van 17.30 -18.00 uur met onze olympische zeilers, kite- en windsurfers! Dé kans voor kinderen op een meet&greet en een handtekening natuurlijk. Loop gerust langs bij Optimist on Tour op het Almeerderstrand, Muiderzand. 

Woensdag 29 mei t/m zondag 2 juni

Clinics met Bjarne Bouwer, Laila van der Meer en Willemijn Offerman

Bij Sail-Today in Almere kan je de gehele Dutch Water Week kennismaken met verschillende soorten watersport. Zeilen, suppen, windsurfen, wingfoilen, catamaran zeilen voor jong en oud, beginners of ervaren watersporters. Een unieke kans om te ontdekken wat jij het leukst vindt op het water!  

Op sommige dagen zijn zeilers, kite- en windsurfers van onze nationale selectie, TeamAllianz aanwezig. Check hieronder wie wanneer aanwezig is:

  • Op woensdag 29 mei van 10:00 uur tot 13:30 uur Olaf Ganzevles (49er), Robbert Huisman (49er), Kees den Tex (Ilca), Daan Boekholt (Ilca), Thomas Schouten (Ilca), Stijn van der Valk (Ilca), Lars Jansen (Ilca)
  • Vrijdag 31 mei van 12:00 uur tot 16:00 uur  Willemijn Offerman (Nacra)
  • Zaterdag 1 juni van 12:00 uur tot 16:00 uur Bjarne Bouwer en Laila van der Meer (Narcra)
  • Zondag 2 juni van 12:30 uur tot 16:30 uur  Scipio Houtman (Nacra), Roos Wind (Ilca) en Jorien Hin (49erFX)

Meld je hier aan voor de clinics.
Locatie: Sail-Today, Catamaranstrand Muiderzand

 

Deel dit artikel:

De partners van het Watersportverbond