Bestuurdersplatform, stel gemakkelijk je vraag aan collega watersportbestuurders

17 oktober 2024
Als verenigingsbestuurder heb je vaak te maken met vraagstukken die vergelijkbaar zijn of raken aan vragen die collega verenigingsbestuurders bezighouden. Het Watersportverbond biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om je als bestuurder van een bij het Watersportverbond aangesloten vereniging aan te melden voor het Sportbestuurdersplatform. Deelname is gratis en is onderdeel van het dienstenpakket voor verenigingen. 

Het Sportbestuurdersplatform is een online omgeving waar je met elkaar in gesprek gaat, kennis deelt, elkaar inspireert en versterkt. Of het nu gaat om vrijwilligersbeleid, ledenbehoud of het verduurzamen van de accommodatie. Op het platform kan je aan andere bestuurders vragen stellen en helpen met belangrijke thema’s die bij andere verenigingen spelen. 

De voordelen op een rij
  • Krijg antwoord op jouw vragen van andere verenigingsbestuurders
  • Help/denk mee met vragen van andere verenigingsbestuurders
  • Krijg inspiratie van succesvolle initiatieven elders en gedeelde documenten
Aparte omgeving specifiek voor Watersportverenigingen

Het Sportbestuurdersplatform is ingedeeld in diverse thema’s, zodat je als gebruiker gemakkelijk de juiste informatie kan vinden en vragen kunt stellen. Naast sportgenerieke vragen kun je ook sportspecifieke vragen stellen aan bestuursleden uit dezelfde sport. Hiervoor is een aparte, besloten, omgeving voor watersportverenigingen ingericht.

Over het Sportbestuurdersplatform

Het Sportbestuurdersplatform is gebaseerd op ‘Eén tweetje’ van de KNVB, de online community die voetbalclubs met elkaar verbindt om kennis en ervaringen uit te wisselen. NOC*NSF heeft, in samenwerking met sportbonden, het sportbestuurdersplatform ontwikkeld. 

 

Deel dit artikel:

Events

De partners van het Watersportverbond